انواع رنگ بیس کوت و عوامل موثر در بالا بردن کیفیت آن

انواع رنگ بیس کوت و عوامل موثر در بالا بردن کیفیت آن

رنگ‌ها دنیای ما رو متحول کردند و در دنیای امروزی برای هر کاری یک نوع رنگ وجود دارد. از جمله آن‌ها باید بیس کوت را نام ببریم. در این مطلب این رنگ و ویژگی های آن را توضیح خواهیم داد تا اگر می‌خواهید برای خرید رنگ بیسکوت اقدام کنید، اطلاعات خوبی از آن داشته باشید.

چون ممکن است پس از شنیدن نام این محصول، سوالات مختلفی درباره کاربرد و انواع این نوع رنگ در ذهن شما به‌وجود آیند که برای آن‌ها در سایت‌های اینترنتی پاسخ مناسبی نمی‌یابید.پس تا پایان این مطلب با ما همراه شوید.

 رنگ بیسکوت چیست ؟ | شرکت پخش رنگ تهران

رنگ بیسکوت چیست ؟

رنگ بیس کوت یکی از انواع رنگ‌های مورد استفاده برای نقاشی بدنه خودرو است که پس از آن یک لایه کلیر دو جزئی می‌زنند. بیس کوت در لغت به پوشش پایه معنی می‌شود و وجه تسمیه آن نیز همین ویژگی معرفی شده در بالااست.

به‌عبارت دیگر نقاشانی که از این رنگ برای پوشش بدنه اتومبیل‌ها استفاده می‌کنند، بیس کوت را پس از لایه آستر و به‌عنوان یک لایه پایه برای رنگ اصلی مورد استفاده قرار می‌دهند.

این نوع رنگ از رزین‌های پلی‌استر به‌دست می‌آید و سپس طی یک مرحله و فرآیند مشخص خشک می‌شود. بسیاری از نقاشان اعتقاد دارند که خرید رنگ بیسکوت، به‌عنوان لایه میانی رنگ خودرو کاملا لازم و ضروری است و بدون آن رنگ نهایی از کیفیت و ظاهر مناسبی برخوردار نخواهد بود.

ویژگی‌های رنگ بیس کوت

ویژگی‌های رنگ بیس کوت در واقع همان مزایای استفاده از این نوع رنگ هستند. از جمله آن‌ها باید به موارد زیر اشاره کنیم:

  • قدرت پوشش‌دهی آن بسیار بالا است.
  • رنگ بیس کوت پس از اجرا سایه ندارد.
  • سرعت خشک شدن آن بالا است.
  • درخشان است و نور را بازتاب می‌دهد.
  • انعطاف‌پذیری و همچنین قدرت چسبندگی آن زیاد است.
  • زمان اجرای آن کار ساده‌ای خواهید داشت.

کاربردهای رنگ بیسکوت

اصلی‌ترین کاربرد خرید رنگ بیس کوت، برای لایه میانی پوشش خودروهای مختلف است. به‌عبارت دیگر قدرت چسبندگی بالای این محصول، زمینه را برای اجرای رنگ اصلی فراهم می‌کند.

بهتر است بدانید که کاربرد این نوع رنگ تنها در بدنه خودرو خلاصه نمی‌شود. بلکه در بسیاری از موارد برای رنگ زدن سایر سطوح فلزی و غیرفلزی مانند تیرهای آهن، از این نوع پوشش استفاده می‌کنند.

انواع رنگ بیس کوت

در هنگام خرید رنگ بیسکوت باید به این نکته توجه داشته باشید که در بازار دو نوع اصلی از آن وجود دارند که گاهی با نام‌های رنگ 69 یا 54 به‌فروش می‌رسند.

به‌طور کلی رنگ‌های بیسکوت در دسته صدف‌دار و غیرصدفی قرار می‌گیرند که صدف‌دارها به 69 و باقی موارد به نام 54 مشهور هستند. اگر قصد خرید رنگ بیسکوت 54 و یا 69 را دارید، بهتر است قبل از خرید اطلاعات کافی در مورد این دو محصول کسب کنید.

غیرصدفی‌ها نیز خود شامل دو گروه متالیک و معمولی می‌شوند که ویژگی هر یک از آن‌ها با دیگری متفاوت است و در موارد مشخصی کاربرد دارند.

ویژگی‌های رنگ بیس کوت | شرکت پخش رنگ تهران

قیمت رنگ بیس کوت

قیمت رنگ بیسکوت به عوامل مختلفی بستگی دارد و و ممکن است در همه فروشگاه‌های مربوطه یکسان نباشد. بعضی از مهم‌ترین مولفه‌ها برای تعیین قیمت رنگ بیس کوت از قرار زیر هستند:

  • قیمت‌ها در فروشگاه‌های مختلف حضوری و اینترنتی و همچنین با توجه به معیارهایی مانند میزان اجاره بهای مکان متفاوت است.
  • قیمت رنگ بیسکوت انواع برندهای مختلف یکسان نیست.
  • خرید رنگ بیس کوت به‌طور تکی یا عمده می‌تواند در تفاوت قیمت موثر باشد.

سخن نهایی

رنگ بیس کوت یکی از انواع رنگ‌های شیمیایی محسوب می‌شود که کاربرد عمده آن برای ایجاد یک پوشش اصلی روی بدنه خودروها یا سایر فلزات مشابه است.
ما در این مطلب سعی کردیم یک تعریف خلاصه و مفید از این نوع رنگ ارائه دهیم و به سایر جزئیات مربوط به آن از جمله ویژگی‌هایش نیز اشاره کنیم.

اگر قصد این رنگ یا دیگر انواع رنگ اتومبیلی، صنعتی، ترافیکی، ساختمانی و … را دارید رنگ تهران به عنوان یکی از باسابقه ترین انواع پخش کننده رنگ آماده همراهی شما در زمینه خرید رنگ متناسبتان است. جهت دریافت مشاوره رایگان و کسب هرگونه اطلاعات بیشتر از طریق وبسایت با این مجموعه در تماس باشید.

5/5 - (3 امتیاز)

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

حمید دلستان وب‌سایت
دانش‌آموختهٔ کارشناسی حسابداری و فعال در زمینهٔ تولید محتوا و طراحی سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *