با انواع استایل در دنیای مد بیشتر آشنا شوید

imagecontroller

اگر به افراد پیرامون خود دقت کرده باشید متوجه می شوید هر فردی از سبک خاصی برای انتخاب و پوشیدن لباس هایش استفاده می کند. نکته جالبی که وجود دارد این است که شما می توانید با دانستن و شناخت انواع استایل، تا حدودی از شخصیت دیگران مطلع شوید چرا که سبک لباس پوشیدن هر فرد نشان از شخصیت درونی اوست اما برای فهمیدن این موضوع، لازم است که ابتدا با انواع استایل آشنا باشید. در ادامه با مجله مد برندکده همراه باشید تا با هم با انواع استایل بیشتر آشنا شویم.

استایل مینیمال

استایل مینیمال معمولا به استایل هایی گفته می شود که بسیار ساده و راحت هستند و در آن، از رنگ های کمتری استفاده می شود؛ در کل از رنگ های خنثی بیشتر استفاده می شود. این استایل مناسب استفاده روزانه و قرارهای کاری است . معمولا سلبریتی ها از این استایل برای استایل روزمره خود استفاده می کنند. در این استایل، به جای استفاده از اکسسوری و زیورآلات پر زرق و برق، از اکسسوری های کوچک، ظریف و ساده استفاده می کنند.

استایل ماکسیمال

استایل ماکسیمال نقطه مقابل استایل مینیمال است به این معنی که هر قدر در استایل مینیمال، سادگی حرف اول را می زند برعکس در استایل ماکسیمال همه چی اغراق آمیز است و ترکیب بندی شلوغی دارد و مناسب افرادیست که در انتخاب استایلشان شجاعت دارند. یکی از دلایلی که سبب محبوبیت استایل ماکسیمال در بین افراد شده است، راحتی در انتخاب است. لباس های طرحدار و شلوغ، لباس های اورسایز، اکسسوری های بزرگ و رنگ های تند، از خصوصیات استایل ماکسیمال است.

 

استایل ویمسیکال

در استایل ویمسیکال که امروزه در بین سلبریتی ها و افراد مشهور بسیار محبوب شده، صرفا رنگ های شاد و طرح های جذاب کاربرد دارند و رنگ های تیره در این استایل جایی ندارند. یکی از آیتم های اصلی استایل ویمسیکال، دامن حریر و گیپور با رنگ های شاد و طرح های شلوغ و گل گلی است. این سبک از لباس پوشیدن به دلیل استفاده از رنگ های شاد و طرح های شلوغ، برای تابستان بسیار مناسب می باشد.

استایل کلاسیک

استایل کلاسیک همیشه از محبوب ترین استایل ها بوده چرا که تطبیق پذیری بالایی دارد؛ به عبارتی در استایل کلاسیک محدودیتی برای در آمیختن با استایل های دیگر ندارید و در واقع این سبک لباس پوشیدن، می تواند پایه و اساس سایر استایل ها باشد. طرز لباس پوشیدن شما در استایل کلاسیک، تمیز و مطمئن است و معمولا رنگ های خنثی در این استایل در اولویت قرار دارند. رنگ در استایل کلاسیک نقش بسیار مهمی دارد و به عبارتی، مفهوم کلاسیک در رنگ های آن معنا پیدا می کند. در حالت کلی استایل کلاسیک را می توان با رنگ های خنثی و رنگ هایی مانند خاکستری، بژ، سفید، سورمه ای، مشکی، کرم، فیلی و … توصیف کرد. ناگفته نماند که در استایل کلاسیک لزوما محدود به استفاده از رنگ های خنثی نیستید بلکه می توانید از رنگ های شاد برای انتخاب اکسسوری هایی مانند کیف و شال و روسریتان استفاده کنید. نکته ای که در استایل کلاسیک باید به آن توجه شود، فیت بودن سایز لباس است به این معنا که لباس نه خیلی چسبان و آزار دهنده باشد و نه خیلی آزاد باشد که ظاهر فرد را نامرتب نشان دهد. در این استایل، پارچه ها اغلب از جنس پنبه، ابریشم الیافی و پشم هستند و طراحی لباس هایی به این سبک، ساده و مینیمال هستند.

استایل کژوال

واژه کژوال، به معنای تصادفی و غیر جدی است. ممکن است شما با شنیدن این اسم، فکر کنید که یک استایل شلخته است در حالی که استایل کژوال در مد، هر چیزی هست به جز شلختگی! در واقع استایل کژوال به معنی استایل عجیب و غریب است. معمولا افرادی که به دنبال راحتی هستند و راحت بودن را به هر چیز دیگری ترجیح می دهند، از این سبک پیروی می کنند. این افراد نه تنها شلخته نیستند بلکه یک ظاهر مدرن و شیک و در عین حال ساده و راحت دارند.

استایل کالج

استایل کالج یا استایل پرپی (Preppy)  در ایران کمتر دیده می شود. این استایل از کالج های غرب، که مختص افراد ثروتمند و مرفه بود، نشات گرفت. این استایل در آغاز مخصوص دانش آموزان ثروتمندی بود که برای رفتن به مدرسه از لباسهای شیک و برندهای گران قیمت استفاده می کردند. با گذشت زمان استایل کالج طرفداران زیادی پیدا کرد و همه افراد مرفه، با گروه های سنی مختلف، از آن پیروی کردند؛ گرچه اکنون همه اقشار می توانند از این سبک استفاده کنند. اصالت، آراستگی و شیک بودن از ویژگی های اصلی استایل کالج است. لباس های یقه دار و آستین بلند، کفش های کالج، کفش های زنانه ساده با پاشنه متوسط، پارچه هایی با طرح چهارخانه، راه راه، خال خالی و گل گلی ریز از آیتم های سبک کالج می باشند؛ بعلاوه اینکه رنگ های مانند سفید، سورمه ای، سبز تیره، قرمز بورگاندی، قهوه ای و کرم از رنگ هایی هستند که در استایل کالج بیشتر دیده می شوند و رنگ های دیگر خیلی کم در این استایل به چشم می خورند.

استایل کالج

استایل بوهو

استایل بوهو برگرفته از مردم کوچ نشین بوهم یا بوهمیاست که واقع در قسمت غربی جمهوری چک است. در استایل بوهو معمولا از ویژگی های طبیعت و گل و گیاه، لباس های گشاد و نازک، لباس های گل گلی و طرحدار و رنگ های شاد و گرمی مانند قرمز، خردلی و … استفاده می کنند.

استایل تام بوی

یکی از انواع استایل های دخترونه که در آن خبری از لباس ها و اکسسوری دخترانه نیست و به سبک پسرهای جوان لباس می‌پوشند؛ شلوار جین یا کتان، پیراهن دکمه دار و یک کفش اسپرت راحت را ترجیح می دهند.این لباس پوشیدن دختران به سبک پسران جوان را استایل تام بوی می گویند. این استایل، ساده، بی دردسر و جالب است.از افراد مشهوری که از استایل تام بوی پیروی می کنند ،میتوان الن دجرنس Ellen Degeneres  مجری برنامه الن شو را نام برد. این استایل، ساده، بی دردسر و جالب است.

استایل آوانگارد

واژه آوانگارد ریشه نظامی دارد و به معنای جلودار و پیشروست و در مد و فشن به معنای ساختار شکن، روشنفکرانه، ابتکار و … است. استایل آوانگارد یکی از انواع سبک لباس که به عنوان یکی از بی پرواترین و بی قانون ترین سبک لباس پوشیدن است چرا که در این سبک، لباس پوشیدن را یک هنر می دانند نه یک مد!!! ایده لباسهایی به سبک آوانگارد، از لباس مردانه گرفته شده و معمولا در مهمانی های خاص سلبریتی ها دیده می شود. نکته جالب اینکه معمولا طراحان و صاحبین برندهای بزرگ از استایل آوانگارد برای آغاز فشن شوهای خود استفاده می کنند تا توجه مخاطب را به لباس های عجیب و قریب خود جلب کنند و بعد از آن طراحی های اصلیشان را رونمایی کنند که مسلما در دید و نظر مخاطبین خاص و زیباتر دیده خواهند شد.

استایل آوانگارد

استایل وینتیج

اگر شما طرفدار نوستالژی باشید بدون شک از استایل وینتیج استقبال خواهید کرد. در استایل وینتیج از لباس های قدیمی و سبک آن ها در لباس پوشیدن بهره گرفته می شود. وینتیج پوشیدن بعد از جنگ جهانی دوم و به خاطر کمبودها و محدودیت های مردم در دسترسی به لباس نو، رواج یافت. آن زمان امکان خرید و دسترسی به لباس نو وجود نداشت بنابراین مردم مجبور بودند از لباس های دیگران و لباس های دست دوم استفاده کنند که همین امر سبب شکل گیری سبک وینتیج در دنیای مد شد. استایل وینتیج شامل لباسهایی از دهه های 100 تا 1980 می باشد. امروزه مردم لباس های وینتیج را در ترکیب با لباس های مدرن می پوشند و گاهی با تغییرات اندکی در آن ها، بازطراحی می شوند. از ویژگی های اصلی این استایل،پارچه های طرح دار با رنگ های محدود به خصوص پارچه های خال خالی است. نکته ای که در استایل وینتیج باید به آن توجه کنید این است که به هیچ عنوان تمام استایلتان را از یک دهه انتخاب نکنید چرا که در این صورت از مد یک دهه خاص پیروی می کنید و دیگر استایل وینتیج به حساب نمی آید.

استایل هنری

یکی از انواع تیپ لباس که به تازگی در بین مردم مورد توجه قرارگرفته، استایل هنری است. در این استایل لباس‌های عجیب و غریب و ناهمگون حرف اول را می‌زنند به‌گونه‌ای که با ورود به یک جمع، خاص بودن لباس به چشم می‌آید. معمولا افرادی که روحیه هنری دارند، طرفدار این سبک هستند و معمولا هر فردی استایل خاص خودش را می سازد، به همین دلیل این استایل ممکن است در هر فردی، متفاوت دیده شود ولی در حالت کلی استفاده از کلاه، دستمال سر، زیورآلات و در کل اکسسوری های خاص با اشکال مختلف از ویژگی های این سبک است.

استایل هیپ هاپ

استایل هیپ هاپ به دهه 60 میلادی برمیگردد زمانی که در محله های فقیرنشین آمریکا، بچه های کوچکتر مجبور به پوشیدن لباس برادران بزرگترشان بودند. در دهه 80 برندهای بزرگی از جمله آدیداس خودش را با این فرهنگ هماهنگ کرد؛ بعد از آن هیپ هاپ دستخوش تغییراتی شد تا به شکل امروزش رسید. انتخاب لباس هایی با سایز خیلی بزرگ یا خیلی گشاد و شلوارهای چریکی از ویژگی های اصلی استایل هیپ هاپ هستند. ازجمله افراد مشهوری که از این استایل پیروی می کنند می توان به بیلی ایلیش خواننده جوان و آینده موسیقی ایران اشاره کرد.

استایل هیپ هاپ

استایل کابوی

استایل کابوی یا وسترن یکی از سبک های قدیمی است که برگرفته از سبک زندگی گاوچران ها می باشد.این استایل یک استایل محلی است که توسط افراد مشهوری مانند roy rogers به شهرت رسیده است. منشا اصلی سبک کابوی به اسپانیا بر می گردد اما در فرهنگ آمریکایی نقش پر رنگ تری دارد. در حقیقت این سبک با مهاجرت از یک منطقه به منطقه دیگر، ویژگی های متعددی از فرهنگ مناطق را با خود همراه می کرد که باعث تغییراتی در سبک کابوی می شد. شلوار جین، پیراهن چهارخانه، کت جیر و البته اکسسوری ها بخش اصلی استایل کابوی را تشکیل می دهند.

 

 

5/5 - (1 امتیاز)

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

حمید دلستان وب‌سایت
دانش‌آموختهٔ کارشناسی حسابداری و فعال در زمینهٔ تولید محتوا و طراحی سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *